به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ماهیان سردآبی کشور، دکتر سلمان ملک پور کلبادی نژاد، عضو هیأت علمی این مرکز نسبت به برگزاری دوره آموزشی با عنوان "مفاهیم فیزیولوژی تنظیم اسمزی در آبزی پروری" از طریق شبکه آموزش کشاورزی اقدام نمود. در این دوره مفاهیم کلی و تعاریف مرتبط با فعالیت های تنظیم اسمزی از قبیل اسمز، انتشار، فشار اسمزی، اسمولالیته، اسمولاریته و شوری مطرح و به بافت های اصلی درگیر در فرآیند و مکانیزم های تنظیم اسمزی در ماهیان آب شیرین و آب شور شامل آبشش، کلیه و لوله گوارش و عملکرد آنها اشاره شد و در پایان با توجه به مفاهیم ارائه شده به کاربرد حمام نمک در آبزی پروری نیز اشاره گردید.