به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ماهیان سردآبی کشور- تنکابن مهندس یونس گلعلی پور، کارشناس گروه تکثیر و پرورش این مرکز اقدام به برگزاری سخنرانی علمی با عنوان "نقش غذای زنده در تغذیه آبزیان" نمود. در این سخنرانی موراد ذیل ارائه گردید: تعریف غذای زنده، اهمیت غذای زنده، محاسن و معایب استفاده از غذای زنده، اندازه غذای زنده در تغذیه آبزیان، روش های استفاده از غذای زنده، استفاده از غذای زنده در مدیریت سلامت آبزیان، انواع غذا های زنده و نقش و مکانیسم اثر آنها در سلامت و رشد آبزیان.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code