به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان_ یونیدو، هفتمین جلسه کارگروه پژوهشی با هدف بررسی سند پروژه از طرح افزایش مصرف انسانی ماهی کیلکا با حضور سرپرست مرکز، اعضای کارگروه و مجریان پروژه ها، در سالن جلسات برگزار گردید. سند پروژه تحقیقاتی "بررسی شاخص های شیمیایی، میکروبی و ارزیابی حسی و تعیین عمر ماندگاری برگر تلفیقی کیلکا به همراه چهار گونه آبزی شامل: ماهیان قزل آلا، ماهی کپور نقره‌ای، ماهی سیبری و میگوی وانامی در سردخانه به مدت سه ماه"، توسط مجری مربوطه (مهندس افشین فهیم) ارائه شد. سپس، بحث و تبادل نظر پیرامون عنوان، فرضیات و اهداف، روش ها و ماهیت ساختاری پروژه توسط اعضاء صورت گرفت. مقرر گردید پروژه های طرح توسعه مصرف انسانی ماهی کیلکا پس از انجام اصلاحات پیشنهادی در قسمت های مختلف، در سامانه ثبت گردد تا سایر مراحل داوری و تصویب انجام گیرد. در پایان جلسه در رابطه با "ابلاغ نیازمندی های سازمان شیلات ایران و با توجه به راهبردهای کلان سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به منظور تدوین پروژه‌های تحقیقاتی، نقطه نظرات کارشناسی جمع آوری و مورد بحث قرار گرفت. مقرر گردید فرم الف پروژه های پیشنهادی با مد نظر قرار دادن نیازمندی‌های ابلاغی طی 10 روز تهیه و در جلسه بعدی کارگروه مطرح و داوری شود.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code