به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان_ یونیدو، ششمین جلسه کارگروه پژوهشی با هدف بررسی دو سند پروژه طرح افزایش مصرف انسانی ماهی کیلکا با حضور سرپرست مرکز، اعضای کارگروه و مجریان پروژه ها، در سالن جلسات برگزار گردید. اسناد پروژه های تحقیقاتی "تهیه ماریناد از ماهی کیلکا، بهینه سازی تولید و ارزیابی ویژگی های میکروبی، شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری در یخچال"، و "تولید و ارزیابی ویژگی های کیفی و بازار پسندی محصولات خشک و طعم دار ماهی کیلکا"، توسط مجریان مربوطه ارائه شد. سپس، بحث و تبادل نظر پیرامون عناوین، فرضیات و اهداف، روش ها و ماهیت ساختاری پروژه ها توسط اعضاء صورت گرفت. مقرر گردید هر دو پروژه پس از انجام اصلاحات پیشنهادی در قسمت های مختلف در سامانه ثبت گردند تا سایر مراحل داوری و تصویب پیگیری شود.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code