به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات بین المللی ماهیان خاویاری، دکتر ذبیح الله پژند، عضو هیأت علمی انستیتو در پنجمین جلسه شبکه آبزی پروری پایدار در منابع آبهای داخلی سخنرانی خود را با موضوع "تولید لارو خونی(شیرونومید) در شرایط پرورشی" حاصل از نتایج بدست آمده از پروژه های تحقیقاتی ماهیان خاویاری به صورت وبیناری ارائه نمود. در این نشست که با همت پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور و همکاری مراکز وابسته به موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، برگزار شد. دکتر پژند با اشاره به نیاز مزارع پرورش ماهیان خاویاری به بچه ماهی با کیفیت در سطح کشور گفت: تامین غذای زنده در زمان تغذیه آغازین لاروها بسیار ضروری است. ایشان در ادامه افزود با توجه به تحقیقات انجام شده، لارو شیرونومید به عنوان یکی از غذاهای زنده با ارزش جهت تغذیه در زمان عادت پذیری لارو ماهیان (از غذای زنده به غذای کنسانتره) از اهمیت بسزایی بر خوردار است. در پایان آمادگی انستیتو جهت همکاری و مشارکت با بخش خصوصی برای طراحی و راه اندازی سیستم تولید تجاری لارو شیرونومید اعلام گردید.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code