به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ذخایر آبزیان آبهای داخلی_ گرگان، با آغاز صید میگو از 1540 هکتار مزارع میگوی سایت میگوی گمیشان، دکتر آقایی مقدم، رئیس مرکز از مرکز عمل آوری شیل آبزی گلستان بازدید به عمل آورد. در این بازدید مهندس دیانی، رئیس هیات مدیره شرکت در خصوص مراحل عمل آوری گفت: ابتدا طی حدود 45 روز صید، میگو ها شسته، سورت، بسته بندی و منجمد می شوند. سپس با پایان یافتن صید، براساس نوع نیاز بازار هدف مجددا یخ زدایی و طبق نظر سفارش دهنده پوست کنی، روده گیری، وکیوم یا بسته بندی می شوند. این مراحل با نظارت دقیق شیلات و دامپزشکی انجام می شود. دکتر آقایی مقدم آمادگی مرکز را در همکاری، تحقیقات نوین در عرصه بهره برداری از ضایعات میگو اعلام نمود. شرکت شیل آبزی گلستان یکی از مراکز موفق در عرصه عمل آوری و صادرات می باشد.