به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ذخایر آبزیان آبهای داخلی_ گرگان، کمیته فنی میگو با حضور مدیران کل شیلات، میگوی سازمان شیلات ایران و دامپزشکی، رئیس مرکز، رئیس شرکت تعاونی میگو پروران گلستان و کارشناسان اداره کل شیلات در محل اداره کل شیلات برگزار گردید. در این جلسه ابتدا مهندس وشتانی گزارشی از روند پرورش میگو را بیان کرد و گفت: در این دوره 100 مزرعه با مساحت تقریبی 1542 هکتار کشت گردید. 261میلیون لارو ذخیره سازی شد. میانگین تولید در هکتار 2450 کیلوگرم، میانگین وزن فردی برداشت 17 گرم، پیشبینی تولید حدود 3600 تن و میزان اشتغالزایی 2700 نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم بود. مهندس جیران میزان برداشت میگو تاکنون را 88 تن و غذای مصرفی را حدود 2000 تن اعلام کرد. مهندس پاسندی مشکل کاهش سطح آب را دغدغه کنونی پرورش دهنده گان عنوان کرد و مهندس قدمی، مدیرعامل شرکت تعاونی نیزبیان داشت جدول برنامه کشت و برداشت تنظیم شده و پرورش دهنده گان باید با رسیدن میگو به وزن بازاری اقدام به برداشت نمایند. نماینده دامپزشکی نیز ماشین کد دار را شرط نقل و انتقال بیان کرد و درخصوص برداشت به موقع تاکید کرد. دکتر آقایی مقدم در خصوص برگزاری 2 کارگاه روز مزرعه، یک کارگاه ترویجی، یک کارگاه وبیناری با 4 عنوان در این دوره توسط مرکز توضیحاتی ارائه کرد و گفت: در خصوص پروژه پایش کمی وکیفی، بهداشتی، پساب و عوامل زنده از بیماری مزارع میگو با همکاری دامپزشکی و شیلات آمادگی دارد. دکتر کاووسی، مدیر کل دامپزشکی استان نیز ضمن تشکر از تمام تلاش های دست اندرکاران در خصوص نظارت بر ذخیره سازی و برداشت براساس دستورالعمل دامپزشکی و مصوبه کمیته فنی تاکید نمود. در پایان دکتر جباری درخصوص نظارت دقیق کارشناسان شیلات درمراکز عمل آوری و میزان برداشت مزارع تاکید نمود و در خصوص موضوع کانال آبرسان بیان داشت، لایروبی کانال اصلی و باز کردن کانال قبلی در دستور کار است و مشکلی در این خصوص ایجاد نخواهد شد.