چهارشنبه دوم شهریور 1401 

با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور

مراسم افتتاحیه نمایشگاه شركت‌های دانش‌بنیان در حوزه شیلات در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد.
اخبار مهم سایت | بازدید: 832 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، رویداد نمایشگاهی شرکت های دانش بنیان در حوزه شیلات  به مدت یک روز ( تاریخ ۱ شهریورماه 1401 ) در محل دائمی  نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار و مورد استقبال عموم علاقه مندان قرار گرفت.
در این رویداد نمایشگاهی، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور با ارائه  محصولات و دستاوردهای متنوع خود، مشارکتی فعال داشت.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در حاشیه مراسم افتتاحیه نمایشگاه شرکت‌های دانش‌بنیان شیلاتی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه کشاورزی کم است و کمتر از ۴ درصد از شرکت‌های ما در این حوزه فعالیت می‌کنند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: یکی از اهداف ما در سال جاری توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه کشاورزی به خصوص شیلات بوده است. وی افزود: یکی از اهداف ما در سال جاری توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه کشاورزی به خصوص شیلات بوده است.
ستاری با اشاره به سند ابلاغ شده در هیات دولت برای توسعه بخش دانش‌بنیان گفت: اتفاقات خوبی در این ۵ ماه رقم خورده است و کمیته پیگیری در این زمینه ایجاد شده است. وی ادامه داد: در این مدت شرکت‌های بسیاری به حوزه دانش‌بنیان پیوسته‌اند و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در این حوزه به مرور جذب شده است.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور خاطرنشان کرد: با پیگیری‌های وزارت جهاد کشاورزی به خصوص سازمان شیلات، شرکت‌های بسیاری در بخش دانش‌بنیان کشاورزی جذب شده‌اند و امیدواریم اتفاقات خوبی رقم بخورد.
ستاری با بیان اینکه حوزه دریا در ایران مغفول مانده است، گفت: حوزه شیلات جای کار بسیاری دارد، بکر است و تکنولوژی به راحتی می‌تواند در این حوزه رسوخ پیدا کند.
دکتر بهمنی، رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور نیز در آئین افتتاحیه این رویداد، طی سخنانی با اشاره به اهمیت سلامت تغذیه جامعه و دسترسی آحاد مردم به غذای سالم، اظهار داشت: طبق برنامه سالانه باید به تولید دو و نیم میلیون تن محصولات شیلاتی برسیم. در همین راستا ارتقای مصرف و افزایش بهره‌وری محصولات شیلاتی بسیار ضروری است. وی با اشاره به اینکه شرکت های دانش بنیان می توانند نقشی موثر در این راستا داشته باشند، افزود: نتایج بخشی از مطالعات محققان موسسه به شرکت‌های دانش‌بنیان واگذار شده و بخشی هم آماده واگذاری است. به همین منظور از طرف موسسه، بسته های حمایتی برای شرکت های دانش بنیان پیش‌بینی شده که می‌تواند به حرکت این شرکت ها سرعت ببخشد.
نامبرده  با بیان اینکه پژوهش در موضوع هوشمند سازی، مدت هاست که در موسسه آغاز شده است، تاکید کرد: نقش آفرینی در حوزه شیلات، تنها با همکاری بخش دولتی و بخش خصوصی به ویژه شرکت های دانش بنیان، امکان پذیر است. گواه آن هم بهره وری تعداد زیادی شرکت دانش بنیان است که در  همکاری با موسسه، به موفقیت رسیده اند.
این مقام مسئول در ادامه  عنوان کرد: به جز بازار و تجارت در حوزه شیلات، بخش هایی مانند صید و صیادی، آبزی پروری و تولید فرآورده های شیلاتی، از موارد مهمی است که باید به آنها توجه شود. در عرصه فرآوری، مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان در انزلی، پس از سال ها رکود، طی دو سال گذشته مجددا فعالیت خود را آغاز کرده و پایگاه خوبی برای یاری رسانی به شرکت های دانش بنیان محسوب می شود.
وی در پایان گفت: به همت محققان موسسه، پیش رویداد کار آفرینی و دانش بنیان شیلات، اتفاق مهمی در عرصه شیلات است که طی ۱۹ و ۲۰ شهریور امسال برگزار می شود و در سه مرحله اجرا خواهد شد. امید می رود بتوان با برگزاری این رویداد، بخش قابل توجهی از مشکلات عرصه شیلات را حل کنیم.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code