به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان_ یونیدو، مسئولین سازمان امور اداری و استخدامی کشور به اتفاق معاون توسعه منابع انسانی و مدير كل اداری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، معاون برنامه ريزی و پشتیبانی، مدير امور اداری موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و هیئت همراه از مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بازدید کردند. در این بازدید، پیرو جلسه ای کارشناسی، گزارش عملکرد فعالیت های تحقیقاتی_ ترویجی و دستاوردهای پژوهشی مرکز با محوریت اثرگذاری بر افزایش تنوع محصولات، توسعه صنایع تبدیلی شیلاتی و افزایش سهم اشتغال، پتانسیل های موجود در زمینه ماهیان پرورشی، ماهیان ریزپیکر، ضایعات و زائدات شیلاتی به منظور ایجاد ارزش افزوده، استفاده اقتصادی از آن ها طی یک دهه گذشته و همچنین در مورد فعالیتهای تحقیقاتی پیشرو در زمینه زیست فناوری به عنوان راهگشای آینده در تحقیقات فرآوری محصولات شیلاتی، توسط رئیس مرکز ارائه گردید. سپس در ارتباط با اجرای پروژههای تحقیقاتی توسط مرکز، با هدف دستیابی به دانش فنی استخراج و خالص سازی ترکیبات با کاربردهای مختلف در صنایع غذایی، مکملهای رژیمی، آرایشی و بهداشتی و دارویی از جمله: طعمها و رنگها، هیدروکلوئیدها، انواع آنزیم، املاح معدنی، پودر غضروف، ویتامین ها، پروتئین هیدرولیز شده و پودر پروتئین، روغن ماهی، ژلاتین و پپتیدهای زیست فعال با استفاده از منابع دریایی در دسترس و ارزان قیمت شامل پسماندهای فرآوری، آبزیان صید ضمنی، علفهای دریایی و میکروارگانیسمها صحبت شد. همچنین در ارتباط با چالش های توسعه شیلات کشور (حال و آینده) مانند: فساد پذیری سریع آبزیان به ویژه در روش ها و شرایط سنتی (ضایعات)، حجم قابل ملاحظه زایدات و دور ریز آبزیان،. ایجاد توازن بین تولید و مصرف (رسیدن به میانگین جهانی و ایجاد تقاضا_ بازار برای افزایش تولید) افزایش هزینه های تولید و صید (افزایش بهای حامل های انرژی، دستمزدها، مواد اولیه) رقابت شدید سایر بخش های صنایع غذایی (شیر و لبنیات، گوشت ها، غلات آماده مصرف) رقابت در مدت و میزان بازگشت سرمایه و سوددهی با سایر بخش های تولیدی و خدماتی تبادل نظر شد. از خط تولید، تاسیسات، ماشین آلات و فرآوره های تولیدی و توانمندی های آزمایشگاهی و پروژه های تحقیقاتی اجراء شده در مرکز، بازدید و ارزیابی کیفی و حسی چند فرآورده شیلاتی انجام شد.