به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان_ یونیدو، نخستین سرفصل آموزشی سال 1401 از قرارداد آموزشی منعقد شده با شرکت الماس آدرین پارس وابسته به هولدینگ تعاونی تولیدی 21 بیضاء، با عنوان "ساختار و خصوصیات شیمیایی و بیوشیمیایی ماهی" با هدف توانمندسازی کارکنان آن شرکت توسط مهندس مینا احمدی در محل سالن همایش مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان برگزار شد. در این جلسه ساختار ماهی، ترکیبات و خصوصیات شیمیایی و بیوشیمیایی بدن ماهی و نقش آنها در کیفیت و ماندگاری محصول خام و فرآورده های نهائی در قالب یک کارگاه تئوری شرح داده شد. این بسته آموزشی با هدف و سرفصل های فرآوری و ارزیابی کیفیت آبزیان و محصولات شیلاتی همراه با برگزاری کارگاه های تیوری و عملی توسط اعضای هیات علمی و کارشناسان مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان در 12 جلسه 2 ساعته برگزار خواهد شد.