به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان_ یونیدو، چهار شنبه مورخ 25 اسفند 1400 دکتر محمود بهمنی، رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور به اتفاق مهندس تکریمی، مشاور رئیس موسسه و دکتر صیادبورانی، رئیس پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی از مرکز مزبور بازدید نمودند. ابتدا، از ماشین آلات خط تولید فرآورده های شیلاتی، تاسیسات و آزمایشگاههای تخصصی بازدید و توضیحات کامل از وضعیت ماشین آلات و فرآوره های تولیدی ارایه شد. سپس نشستی با محققین و کارشناسان مرکز برگزار شد. دکتر سید حسن جلیلی، سرپرست مرکز، ضمن خیرمقدم و تشکر از دکتر بهمنی و همکاران موسسه و دکتر بورانی برای حمایت و توجه ویژه به مرکز، گزارشی از فعالیت های علمی انجام شده و در حال انجام مرکز، ارائه نمود. دکتر بهمنی نیز ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو و اعیاد شعبانیه از تلاش های همکاران مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان در سال 1400 تشکر، و نوید حمایتهای همه جانبه همکاران موسسه و پژوهشکده ها برای ارتقاء مرکز را داد. رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور هدف از مشارکت مرکز با بخش خصوصی (شرکت الماس آدرین پارس) را استفاده از ظرفیت های کشوری، برای تسهیل بروندادهای قابل تجاری سازی، ارائه دستاوردها و ایده های فناورانه و تحقیقاتی و همکاری و بکارگیری از پتانسیل دانشگاه های پیشرو و فعال بیان نمود. ایشان با تاکید بر تقویت تنوع بخشی محصولات شیلاتی، اظهار داشت: قرارگاه امنیت غذایی در وزارت جهاد کشاورزی می تواند فرصتی مغتنم برای تعریف مفهوم امنیت غذایی برای جامعه با هدف افزایش مصرف ماهی باشد.
در ادامه مهندس تکریمی تاکید بر ارائه پیشنهادات و ایده های نوین و کاربردی داشت که باید در دستور کار مرکز برای ارتقاء و پیشبرد اهداف تحقیقات مرکز قرار گیرد. دکتر بورانی رئیس پژوهشکده و مهندس خدمتی، مدیر حراست پژوهشکده نیز از حمایت های دکتر بهمنی در راستای فعال سازی مجدد مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان تشکر کردند و دکتر بورانی استفاده از ظرفیت های پارک علم و فناوری استان گیلان را برای تجاری سازی فرآورده های شیلاتی فرصت خوبی دانست و اظهار داشت که تجاری سازی ایده های جدید جایگاه ویژه ای برای موسسه دارد.
در پایان نشست، کارشناسان و محققین مرکز، به برشماری برخی تنگناهای موجود در انجام وظایف و تعهدات مرکز، از جمله نیاز مبرم به تجهیز آزمایشگاه های تخصصی مرکز پرداختند و به سهم خود از حمایت های رئیس موسسه تشکر و قدردانی کردند.