یک شنبه پنجم دی 1400 

روابط عمومی انستیتو تحقیقات بین المللی ماهیان خاویاری گزارش داد:

محققین انستیتو تحقیقات بین المللی ماهیان خاویاری دوره آموزشی مرتبط با آبزی پروری ماهیان خاویاری برای كارشناسان مركز تحقیقات، آموزش و ترویج كشاورزی خراسان رضوی برگزار كردند.
اخبار مهم سایت | بازدید: 977 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط‌ عمومی انستیتو تحقیقات بین‌المللی ماهیان خاویاری، وبینار آموزشی در خصوص موضوعات مرتبط با آبزی پروری تاس ماهیان توسط سه نفر از محققین انستیتو  دکتر ذبیح الله پژند، دکتر رضا قربانی از اعضای هیأت علمی و مهندس نعمت پیکران مانا از کارشناسان محقق معین، با حضور بیش از 25 نفر از محققین و کارشناسان مرکز تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی خراسان رضوی، به صورت وبیناری برگزار گردید. در اولین بخش این وبینار آموزشی با عنوان: "پرورش ماهیان خاویاری"، مدرس دوره دکتر رضا قربانی موضوعات مختلف مرتبط با پرورش ماهیان خاویاری، شامل: تراکم مناسب، پارامترهای فیزیکی و شیمیایی آب، انواع منابع تامین آب مورد استفاده در مراحل مختلف پرورش ماهیان خاویاری (لاروی، بچه ماهی، پرواری، پیش مولدین و مولدین) ارائه نموده و در زمینه پرورش ماهیان خاویاری در مخازن بتونی، مخازن فایبرگلاس، قفس، استخر خاکی، روش مداربسته (استفاده از درام فیلتر، بیوفیلتر، ازون) مطالب لازم را عنوان کردند.
در ادامه این وبینار دکتر ذبیح الله پژند، در خصوص نقش غذاهای زنده در پرورش لارو ماهیان خاویاری نکاتی را اشاره نمودند و موضوعات مختلفی همچون معرفی انواع غذاهای زنده در سیستم لاروی کالچر، طریقه کشت آن در سیستم های پرورشی، اهمیت آنها از نظر ترکیبات بیوشیمیایی بدن، تاثیر تغذیه از آنها در رشد و بازماندگی لارو ماهیان خاویاری، مطالبی در زمینه بیوتکنیک تکثیر و پرورش دو غذای زنده شامل لارو شیرونومیده و کرم نرئیس را عنوان کردند.
در بخش پایانی این وبینار آموزشی با عنوان "تکثیر و پرورش غذای زنده (آرتمیا)"، مهندس نعمت پیکران مانا ضمن ارائه مطالبی در خصوص تاریخچه، پراکنش جغرافیایی، رده بندی، مرفولوژی، زیست شناسی آرتمیا، تولید مثل و طریقه هچ کردن سیست آرتمیا، مواردی را در مورد نحوه آماده سازی استخرها، ذخیره دار کردن آرتمیا برای پرورش، نحوه کود دهی در طول دوره پرورش، استخر سبز را بیان کردند، همچنین مراحل صید، عمل آوری، بسته بندی و کاربرد انواع فراورده های محصولات آرتمیا را تشریح نمودند.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code