به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، نشست سه جانبه بین مرکز، دانشگاه گیلان و شرکت تعاونی تولیدی 21 بیضاء در خصوص انجام طرح های مشترک برگزار گردید. ابتدای جلسه مهندس آتشزبان، نماینده شرکت تعاونی تولیدی 21 بیضاء، آمادگی شرکت خود را درخصوص هرگونه همکاری از قبیل عملیاتی نمودن نتایج پروژههای تحقیقاتی و دانشجویی، پذیرش دانشجو به عنوان کارآموز را اعلام نمودند. در ادامه دکتر جلیلی، سرپرست مرکز نیز پس از مرور اجمالی تاریخچه و رویکردهای تحقیقات شیلات، بالاخص تحقیقات فرآوری آبزیان و معرفی توانمندی های موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و پژوهشکده ها و مراکز تابعه، عنوان نمود که عقد قرارداد مشارکت با شرکت تعاونی تولیدی 21 بیضاء شرایط بسیار مناسبی برای انجام طرح های تحقیقاتی مشترک فراهم نموده است. همچنین افزود که انجام طرح های مشترک سه جانبه با دانشگاه و صنعت، از الویت های موسسه و مورد تاکید سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی نیز می باشد. دکتر طهماسبی، مدیر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه گیلان و سه تن از اعضای هیات علمی این دانشگاه از دانشکده های شیلات، مکانیک و محیط زیست، پس از معرفی برخی طرح های مرتبط انجام شده در بخشهای مختلف فرآوری محصولات شیلاتی، طراحی و ساخت ماشین آلات و سامانه های تصفیه و بازگردانی پساب ها، آمادگی کامل خود برای انجام همکاری های مشترک با مرکز و شرکت 21 بیضاء را اعلام نمودند. نظر به تجارب و علاقه مندی های موجود، طرح تجهیز و راهاندازی پایلوت تولید ژلاتین ماهی توسط مرکز و طرح کاهش جذب روغن در ناگت آبزیان توسط دانشگاه پیشنهاد گردید.