سه شنبه چهارم آبان 1400 

برگزاری وبینار ترویجی مقدماتی بر معرفی غذای زنده، کاربردها و روش های تولید و مصرف در آبزی پروری

وبینار ترویجی با عنوان "مقدماتی بر معرفی غذای زنده، کاربردها و روش های تولید و مصرف در آبزی پروری" توسط محقق پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی، دکتر رودابه روفچایی برگزار شد.
اخبار مهم سایت | بازدید: 960 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومي پژوهشكده آبزي پروري آبهاي داخلي كشور، مورخ ٢ آبان ١٤٠٠ وبينار ترويجي با عنوان "مقدماتی بر معرفی غذای زنده، کاربردها و روش های تولید و مصرف در آبزی پروری" توسط دكتر رودابه روفچايي از محققين پژوهشكده آبزي پروري آبهاي داخلي در سامانه وب کنفرانس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی برگزار گردید. در این دوره آموزشی ضمن معرفی مروری گونه هاي متداول غذای زنده بر اساس سیستماتیک علمی، ضرورت استفاده از غذای زنده در صنعت آبزی پروری شرح داده شد. پرورش غذاهای زنده ای چون ایتفوزوئرها، فلاگ و مگس میوه با امکانات ساده موجود در آزمایشگاه با کلیپ های مربوطه بیان گردید. در این دوره آموزشی ضرورت استفاده ار ترکیب غذاهای زنده با استناد تحقیقات جدید ارایه شد. در این راستا به استفاده از ترکیب گونه های غذای زنده ای چون کوپی پودا، روتیفرها و آرتمیا در پرورش لاروهای دریائی اشاره شد و در انتها به پرسش های شرکت کنندگان پاسخ داده شد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code