یک شنبه چهارم مهر 1400 

مراسم افتتاحیه خط تولید فرآورده های شیلاتی

افتتاح تولید مشارکتی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و شرکت تعاونی تولیدی 21 بیضاء با حضور نمایندگان مجلس و مدیران ملی و استانی
اخبار مهم سایت | بازدید: 992 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان_ یونیدو، شنبه سوم مهرماه 1400، مراسم افتتاحیه خط تولید فرآورده های شیلاتی شرکت تعاونی تولیدی 21 بیضاء با حضور معاونین وزیر، روسای سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و سازمان شیلات ایران، رئیس کمیسیون کشاورزی و چند تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، رئیس و معاونین موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، مدیر کل دامپزشکی، مدیرکل شیلات، امام جمعه و فرماندار شهرستان بندر انزلی، مدیرکل سرمایه گذاری استانداری و جمعی دیگر از مدیران تحقیقاتی و اجرایی استانی و ملی در مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان واقع در بندرانزلی برگزار شد. دکتر سید حسن جلیلی، سرپرست مرکز در ابتدای این مراسم افتتاحیه، ضمن خوشامدگویی، تاریخچه مرکز، فعالیت های تولیدی، تحقیقاتی و ترویجی از زمان تاسیس و اقدامات صورت گرفته در طول اجرای همکاری مشترک با شرکت تعاونی تولیدی 21 بیضاء طی 5 ماه گذشته را به اختصار بیان داشت. در ادامه، دکتر محمود بهمنی، رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، در سخنرانی خود ضمن برشماری تلاش های انجام شده برای فعال سازی و راه اندازی مجدد خط تولید مرکز و افزایش طرفیت های ایجاد شده، اشاره نمود که با تحقق تولید یک میلیون و 500 هزار تن در سال جاری می توانیم سهم بسزایی در امنیت غذایی و سلامت مردم و همچنین اشتغال و افزایش رونق اقتصادی داشته باشیم. ایشان همچنین خواستار توجه ویژه نمایندگان به موضوع آبزیان و شیلات در کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گردید. دکتر کامبیز بازرگان، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی نیز در سخنرانی خود به جایگاه و اهمیت فعالیت های شیلاتی و مقایسه آن با سایر تولیدات کشاورزی در کشور پرداخته، ورود ماهی بر سفره های مردم را ماموریتی ملی در مسیر استقلال و امنیت غذایی کشور دانست و افزود تولید مرغ، صنعتی وابسته و برای اقتصاد و محیط زیست کشور زیانبار است. ایشان همچنین بر اهمیت صنعت فرآوری آبزیان و تسهیل ورود ماهی به سفره های مردم برای تکمیل حلقه زنحیره های غذایی اشاره نمود. دکتر خون میرزایی، معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران، در سخنرانی خود شرکت تعاونی تولیدی 21 بیضاء را از شرکت های خوشنام، توانمند و بسیار فعال شیلاتی کشور معرفی نمود و فرآوری آبزیان را حلقه سُست و ضعیف زنجیره صنایع شیلاتی کشور دانست و افزود در صدد توسعه ظرفیت ها در این بخش هستیم. رئیس سازمان شیلات ایران بیان داشت که کشور ما علاوه بر چالش های زیست محیطی با محدودیت تامین منابع غذایی روبروست و باید این منبع غذایی را از پهنه های آبی، دریاها و اقیانوس ها تامین نماید. در ادامه مراسم نیز مهندس عبودی، مدیر عامل شرکت تعاونی تولیدی 21 بیضاء به بیان الویت ها و برنامه های تولیدی شرکت در حوزه فرآوری آبزیان در داخل و خارج از کشور پرداخته و تاکید نمودند ایجاد اشتغال، کاهش قیمت فرآورده های آبزیان و همچنین اجرای پروژه های مشترک با مرکز ملی و ایجاد تعاملات خوب و ارزنده با هدف بکارگیری دانش فنی موجود، از مهمترین اهداف این پروژه می باشد. ایشان ظرفیت اولیه خط تولید راه اندازی شده را روزانه 8 تن اعلام نمود و افزود برنامه های توسعه ای برای افزایش ظرفیت تا 15 تن در روز پیش بینی شده است. در ادامه مراسم پس از ایراد سخنرانی دکتر عسکری، رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، با اهدای لوح از زحمات برخی از همکاران مرکز و شرکت تقدیر به عمل آمد. این مراسم پس از بازدید نمایندگان و مدیران حاضر از غرفه های نمایشگاهی دستاوردهای پژوهشی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان و نمونه محصولات طبخ شده شرکت 21 بیضاء، همچنین بازدید از آزمایشگاه ها و خط تولید فعال شده و ارائه توضیحات لازم خاتمه یافت.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code