به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ژنتیک و اصلاح نژاد ماهیان سردآبی شهید مطهری یاسوج، جلسه دفاعیه گزارش نهائی پروژه ضوابط و معیارهای تولید خوراک خوب جهت تغذیه آبزیان به صورت وبینار در مرکز تحقیقات ژنتیک و اصلاح نژاد ماهیان سردآبی شهید مطهری یاسوج برگزار گردید. داوران جلسه دکتر رفیعی از دانشگاه تهران، دکتر شریفیان از موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و دکتر بنی اعمام از موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی بودند. پس از خوش آمدگویی دکتر صلاحی رئیس مرکز، دکتر قائدی مجری پروژه فوق گزارش خود را ارائه نمود. در ادامه داوران پروژه نظرات خود را در رابطه با گزارش ارائه شده بیان داشتند. دکتر رفیعی نکاتی را در ارتباط با مشکلات تهیه خوراک آبزیان از جمله مشکلات فرایند تولید و سطح فناوری و همچنین تامین مواد اولیه و تببین این موارد در سند پروژه اعلام نمود، همچنین دکتر شریفیان و دکتر بنی اعمام درخصوص کنترل کیفیت و استاندارد سازی جهت کنترل زنجیره تولید از مواد اولیه مورد نیاز تولید خوراک آبزیان تا گوشت ماهی مورد مصرف انسان بر اساس دستورالعمل عملیات صحیح تولید (GMP ) نظرات خود را بیان کردند.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code