به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات بین المللی ماهیان خاویاری، جلد اول کتاب "تغذیه ماهی" با همکاری دکتر محمد تقوی، عضو هیئت علمی دانشگاه اهواز و دکتر میرحامد سید حسنی، محقق بخش آبزی پروری انستیتو به زبان فارسی ترجمه شد. گفتنی است علم تغذیه آبزیان، علمی جدید و نوظهور بوده و در تغذیه آبزیان پرورشی، تلاش بر آن است که غذای مصرفی ضمن تامین همه نیازهای آبزیان و رشد بهتر و بیشتر، کاملا اقتصادی و معقول باشد و حداقل هزینه و کمترین بار آلودگی محیط زیست را داشته باشد. اطلاعات کمی در مورد مبانی تغذیه آبزیان در دست می باشد، امروزه مشخص گردید که لازمه تغذیه درست و مناسب، دارا بودن اطلاعات کافی از نیازهای غذایی آبزیان و روش تغذیه آنها می باشد. کتاب تغذیه ماهی تالیف John Halver و Ronald Hardy مرجعی با ارزش در زمینه مبانی تغذیه و اجزای تشکیل دهنده جیره غذایی آبزیان (پروتئین، اسیدهای آمینه، انرژی، چربی و اسیدهای چرب، کربوهیدرات ها، ویتامین ها و مواد معدنی) و بررسی آسیبشناسی کمبود آنها در ماهی است که به فرمولاسیون جیره و روشهای غذادهی در آبزیان پرورشی میپردازد. مطالعه این کتاب که به تازگی ترجمه شده است به پژوهشگران، استادان، صاحب نظران و افراد فعال در صنایع تولید خوراک آبزیان و همچنین دانشجویان رشته آبزیپروری با گرایش تغذیه آبزیان توصیه میشود.