سه شنبه چهاردهم بهمن 1399 

برگزاری برنامه ترویجی انتقال یافته های علمی

برنامه ترویجی انتقال یافته های علمی با عنوان «فرآوری آبزیان با رویکرد انتقال دانش فنی بهره برداری از فرآورده های جانبی آبزیان» برگزار شد.
اخبار مهم سایت | بازدید: 919 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، طبق برنامه ریزی و فرخوان انجام شده درخصوص برگزاری برنامه ترویجی هفته انتقال یافته های علمی مرکز با عنوان «فرآوری آبزیان با رویکرد انتقال دانش فنی بهره برداری از فرآورده های جانبی آبزیان»، امروز سه شنبه چهاردهم بهمن 1399 دوره های تخصصی "تولید کنسانتره پروتئین ماهی و کاربردهای آن در صنایع مختلف" توسط دکترامیررضا شویک لو و "تولید پروتئین هیدرولیز شده از زائدات حاصل از فرآوری آبزیان و کاربردهای آن در صنایع مختلف" توسط دکتر مهدی آل بوفتیله به منظور رعایت پروتکل های بهداشتی بصورت وبیناری برگزار گردید. گفتنی است در این دوره های آموزشی کارشناسان مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، کارشناسان پژوهشکده های مختلف زیر نظر موسسه تحقیقات علوم شیلااتی کشور، اداره کل شیلات گیلان، ترویج جهاد استان گیلان، کارشناسان موسسه تحقیقات علوم دامی، مروجان پهنه و بهره برداران بخش خصوصی شرکت نمودند. هدف از برگزاری این دوره ها، آموزش و آشنایی افراد با روش های تولید فرآورده های پروتئین کنسانتره ماهی، پروتئین هیدرولیز شده و همچنین ویژگی ها و کاربردهای این فرآورده ها در صنایع مختلف غذایی، داروئی، محصولات آرایشی-بهداشتی، تغذیه دام، طیور و آبزیان می باشد. در پایان دوره، به پرسش های مطرح شده از سوی حاضران در دوره توسط مدرسان پاسخ داده شد. ضمناً دوره تخصصی "استخراج ژلاتین و مشتقات آن از زائدات فرآوری آبزیان و کاربردهای آن در صنایع مختلف  " فردا چهارشنبه 15 بهمن 99 راس ساعت 9 صبح توسط دکتر سید حسن جلیلی ارائه می گردد.
لینک ورود به کلاس آنلاین:
https://vc.areeo.ac.ir/ch/niwal
نام کاربری:  niwal-u
کلمه عبور:   N8723
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code