سه شنبه هجدهم شهریور 1399 

بازدید معاون منابع انسانی و پشتیبانی شرکت مادر تخصصی خدمات کشاورزی از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری گیلان

دکتر قدیری ابیانه با همراهی دکتر بهمنی و دکتر صیاد بورانی از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی بازدید کردند
اخبار مهم سایت | بازدید: 1035 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور_ گیلان، دکتر قدیری ابیانه، معاون منابع انسانی و پشتیبانی شرکت مادر تخصصی خدمات کشاورزی با همراهی دکتر بهمنی، رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و دکتر بورانی، رئیس پژوهشکده، با هدف استفاده از پتانسیل‌های موجود در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان، تنوع بخشی محصولات حاصل از گوشت ماهیان خاویاری و توسعه بازار، از سالن تولید، تاسیسات و آزمایشگاه‌های این بخش بازدید نمودند. سپس در جلسه‌ای به زمینه‌های همکاری مشترک به منظور استفاده از پتانسیل‌های موجود برای توسعه فرآوری و بازار گوشت ماهیان خاویاری پرداختند. دکتر بورانی در حین بازدید، توضیحات لازم در خصوص تاریخچه و اهداف شکل‌گیری مرکز فرآوری، امکانات و ماشین‌آلات موجود، دستاوردهای تحقیقاتی قابل ارائه در زمینه تنوع‌ بخشی محصولات آبزیان و افزایش ارزش ‌افزوده، توانمندی‌های آزمایشگاهی و کارشناسی توسط دکتر جلیلی و کارشناسان بخش تحقیقات فرآوری آبزیان عرضه گردید. پس از بازدید نیز جلسه بحث و تبادل نظر در خصوص نحوه همکاری‌های مشترک و راهکارهای اجرایی نمودن پیشنهادات با حضور حاضرین برگزار شد. دکتر قدیری ابیانه در این جلسه تاکید نمودند که قریب 2500 تن گوشت ماهی خاویاری پرورشی تولیدی کشور، برای تامین منافع تولیدکنندگان زحمتکش در این عرصه، تداوم و پایداری تولید و جلوگیری از خام فروشی، نیازمند فرآوری و تکمیل زنجیره ارزش می‌باشد. همچنین با توجه به توانمندی‌های علمی_ تخصصی و تجهیزاتی موجود در مرکز تحقیقات فرآوری آبزیان، انتظارات از موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور برای حضور هرچه فعال‌تر در این عرصه تاکید نمودند. در ادامه دکتر بهمنی با بیان اینکه موسسه و شرکت مادر تخصصی در این زمینه، اهداف مشترکی را دنبال می‌نماید، به برخی نیازمندی‌ها برای تحقق این مهم اشاره نمود. دکتر بورانی، دکتر جلیلی و سایر حاضرین به بیان نقطه نظرات پیرامون دستیابی به اهداف مورد نظر پرداختند.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code