دوشنبه بیست و سوم تیر 1399 

برگزاری کارگاه آموزشی

کارگاه آموزشی با عنوان "مدیریت کاربردی تغذیه درمزارع پرورش میگو" توسط مرکز تحقیقات ذخایر آبزیان آبهای داخلی_ گرگان برگزار شد
اخبار مهم سایت | بازدید: 1150 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ذخایر آبزیان آبهای داخلی_ گرگان، کارگاه آموزشی تحت عنوان "مدیریت کاربردی تغذیه درمزارع پرورش میگو" با تدریس دکتر قوام پور از اعضای هئیت علمی پژوهشکده میگوی کشور_ بوشهر به صورت ویدئو کنفرانس با حضور رئیس و کارشناسان مرکز، کارشناسان مزارع سایت میگوی گمیشان، کارشناسان اداره کل شیلات، مسئول بهداشت و بیماری ها، مسئول ترویج اداره کل دامپزشکی استان، کارشناس مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی جهاد استان در سالن اجتماعات اداره کل شیلات برگزار شد. دکتر آقایی مقدم، رئیس مرکز مزبور ضمن خیر مقدم به حضار و مهمانان در خصوص همکاری همه جانبه برای بهبود پرورش میگو در کنار بیماری لکه سفید مطالبی را عنوان نمودند. سپس دکتر قوام پور در خصوص مدیریت کاربردی تغذیه در امر پرورش میگو مانند میزان مصرف پروتئین در غذای میگو ، مدیریت بستر و تولید گازهای مضر، مدیریت مناسب غذادهی ، شناخت روش تغذیه میگو، بررسی رشد روزانه میگو، مدیریت غذا دهی در زمان پرورش نکات مهمی ارائه  و یاد آوری  نمودند که عدم مدیریت صحیح غذادهی در مزارع می تواند باعث افزایش بروز بیماری ها در استخرهای پرورش میگو و کاهش چشم گیر تولید میگو در این بخش شود. در پایان نیز کارشناسان و صاحبان مزارع سوالاتی در خصوص عدم مدیریت در زمان غذادهی جیره کور، خصوصیات غذای مناسب، نسبت کاهش و یا شیوع بیماری لکه سفید و بیماری های دیگر با مدیریت تغذیه، غذادهی مناسب در مزارع پرورش میگو و عوامل موثر در رشد و ضریب تبدیل غذا مطرح شدکه مدرس دوره  به آنها پاسخ دادند.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code