به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، رئیس مرکز تحقیقات آرتمیای کشور با اشاره به دستیابی به دانش فنی کاملا بومی ناپلی "گارد" گفت: تحقیقات صورت گرفته توسط محققان این مرکز سبب گردید تا قیمت آن نصف قیمت نمونه مشابه خارجی بوده و آبزی پروران می توانند بدون نیاز به سرمایه گذاری به منظور راه اندازی هچری، از آن استفاده نمایند. علی نکویی فرد، معتقد است که نگهداری آسان این محصول در محیط مزارع پرورشی بدون نیاز به امکانات خاص مانند سیستم سرمایشی، یکی دیگر از مزایایی است که می توان برای ناپلی گارد برشمرد. خاطر نشان می گردد، بومی بودن ناپلی گارد علاوه بر سازگاری با محیط زیست، سبب جلوگیری از خروج ارز از کشور شده و تولید آبزی پروری را اقتصادی می نماید. به گفته نکویی فرد: دستیابی به دانش فنی بومی آرتمیا گارد نیز یکی دیگر از اقدامات موثر مرکز تحقیقات آرتمیای کشور می باشد که تمامی مزایای گفته شده برای ناپلی گارد را شامل می گردد. وی ادامه داد: طرح دیگری جهت افزایش ماندگاری فیله ماهی در دمای یخچال با استفاده از نگهدارنده های زیستی توسط محققان این مرکز به مرحله اجرا رسیده که بر اساس آن، مدت نگهداری فیله قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال، از 2 روز به 12 روز افزایش می یابد. به گفته وی، جلوگیری از هدررفت تولیدات بسته بندی ارائه شده به مصرف کننده، ارتقاء سطح سلامت محصولات بسته بندی قزل آلای رنگین کمان در چرخه تولید تا مصرف، استفاده از فن آوری زیستی و باکتری های مفید در افزایش ماندگاری فیله ماهی، کمک به تولید کننده در عرضه محصولات تازه بسته بندی شده در مسافت های طولانی و هزینه اندک در تاثیر گذاری در قیمت تمام شده محصول از دیگر مزایای اجرای این طرح به شمار می رود.