برگزاری جلسه دفاعیه پروژ ه های
تولید انواع فرآورده های خشک طعم دار از کیلکا معمولی
مجری: علی اصغر خانی پور
بررسی تاثیر لعاب های مختلف روی کیفیت کیلکای سوخاری
مجری: معصومه رهنما
عمل آوری ماهیان خاویاری و محصولات فرآوری شده آن
مجری: انوشه کوچکیان
مکان: سالن جلسات موسسه تحقیقات علوم شیلاتی ایران
زمان: ساعت ۱۲- 9 و 15-13 مورخ 1393/11/8
بدینوسیله از کلیه محققان و دانش پژوهان و سایر علاقمندان جهت شرکت در جلسه دعوت به عمل می آید.
بخش زیست فناوری