زیست‌شناسی و روش‌های تکثیر و پرورش خیار دریایی اسکبرا (Holothuria scabra)
دوشنبه 24 آذر 1399

زیست‌شناسی و روش‌های تکثیر و پرورش خیار دریایی اسکبرا (Holothuria scabra)

کتاب های منتشره سال 99    |    1637 بازدید    |    سال انتشار: 1399    |    قیمت: 600000 ریال   

خلاصه:  خیارهای دریایی یکی از ذخایر مهم و ارزشمند خلیج فارس و دریای عمان هستند که در صنایع مختلف غذایی، آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می¬ گیرند. در این مجموعه سعی بر آن شده است که به تبیین روشهای مختلف تکثیر و پرورش این گونه باارزش پرداخته شود.

عنوان کتاب به زبان اصلی: زیست‌شناسی و روش‌های تکثیر و پرورش خیار دریایی اسکبرا (Holothuria scabra)
مؤلفین:‌ سجاد پورمظفر,حسین رامشی
مترجمین:
کتاب " زیست‌شناسی و روش‌های تکثیر و پرورش خیار دریایی اسکبرا (Holothuria scabra)" نتیجه پژوهش های محققان آقای دکتر سجاد پورمظفر (عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور) و  آقای مهندس حسین رامشی می باشد. همچنین ویراستاری علمی این کتاب از سوی جناب آقای دکتر فریبرز احتشامی (عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور) انجام شده است که که در 200 صفحه از سوی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور منتشر شد.
شناخت پتانسیل ‌های زیستی خلیج¬ فارس و دریای عمان و یکی از مهمترین مسائل، بهره¬برداری منطقی و مناسب از این ذخایر در جهت توسعه و شکوفایی اقتصادی منطقه می¬باشد. یکی از ذخایر مهم و ارزشمند این مناطق خیارهای دریایی است که در صنایع مختلف غذایی، آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می¬گیرند. افزایش قیمت و در نتیجه سودآوری برای پرورش دهندگان و سرمایه گذاران موجب توسعه صنعت پرورش خیار دریایی در کشورهای جنوب شرق آسیا بخصوص کشور چین شده است. همچنین براساس طب سنتی کشور چین، از خیار دریایی برای تصفیه خون و درمان بیماری¬های کلیوی و پوستی استفاده می¬شود. در این مجموعه سعی بر آن شده است که به تبیین روش¬های مختلف تکثیر و پرورش این گونه باارزش پرداخته شود تا اطلاعات مفیدی در اختیار دانش‌پژوهان، کارشناسان و علاقه¬مندان به این رشته از علوم قرار گیرد. 
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code