پرورش ماهی تیلاپیا
چهارشنبه 23 اسفند 1396

پرورش ماهی تیلاپیا

کتاب های منتشره سال 95    |    4039 بازدید    |    سال انتشار: 1396    |    قیمت: 0 ریال   

خلاصه:  این کتاب شرح تاریخچه تکثیر و پرورش ماهی تیلاپیا و راهنمایی برای علاقه­مندان به این موضوع می­باشد. آنچه مترجمین را در ترجمه این اثر مصمم ساخت، موضوع ارتقاء توانمندی­های کشور در حوزه آبزیان و ایجاد تنوع در سبد مصرف آبزیان کشور بوده است.

عنوان کتاب به زبان اصلی: Tilapia Culture
مؤلفین:‌ عبدالفتاح السید
مترجمین:‌ دکتر همایون حسین زاده صحافی ,مهندس فرهاد رجبی پور
کتاب"پرورش ماهی تیلاپیا" از سوی دکتر همایون حسین زاده صحافی (عضو هیئت علمی در ستاد موسسه) و آقای مهندس فرهاد رجبی پور (شاغل در مرکز تحقیقات ملی آبزیان آبهای شور – بافق یزد) ترجمه گردیده است که در ۵۰۰ صفحه از سوی انتشارات موسسه منتشر شد.
این کتاب شرح تاریخچه تکثیر و پرورش ماهی تیلاپیا و راهنمایی برای علاقه­مندان به این موضوع می­باشد. آنچه مترجمین را در ترجمه این اثر مصمم ساخت، موضوع ارتقاء توانمندی­های کشور در حوزه آبزیان و ایجاد تنوع در سبد مصرف آبزیان کشور بوده است. ماهی تیلاپیا که نامی عمومی برای گروه ازماهی­هاست و همچنین به عنوان نام جنس برای تعداد بسیار زیادی از ماهیان متعلق به خانواده سیچلیده بکار می­رود، در مناطق وسیعی از کره زمین گسترش یافته و امروزه غذای متداولی محسوب می­شود. در جمهوری اسلامی ایران نیز این ماهی طی حدود یک دهه مورد مطالعه و پژوهش قرار گرفته و دستاوردهای مطالعات بر ویژگی­های پرورشی قابل توجه آن تأکید دارند. این کتاب شامل فصول زیست شناسی گونه های مختلف تیلاپیا، اصول پرورش در سیستم های متراکم و گسترده، اصول تغذیه و غذادهی، بیماری و استرس و در بخش انتهایی، موضوع اثرات زیست محیطی پرورش ماهی تیلاپیا و نمونه­هایی از فعالیت­های انجام شده در این زمینه بیان می­گردد. امید است این اثر گامی در جهت توانمندسازی آینده­سازان کشور و نیل به خودکفایی در حوزه شیلات و آبزیان باشد 
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code