خاتمه | شروع | عنوان | ردیف |
۱۳۹۳ | ۱۳۹۲ | بررسی امکان تولید برگر تلفیقی با استفاه ار مخلوط گوشت مرغ و ماهی کیلکا | ۱ |
۱۳۹۳ | ۱۳۹۱ | تولید انواع فرآورده های خشک طعم دار از کیلکا معمولی | ۲ |
۱۳۹۲ | ۱۳۹۱ | عمل آوری ماهیان خاویاری و محصولات فرآوری شده آن | ۳ |
۱۳۹۲ | ۱۳۹۰ | بررسی تاثیر لعاب های مختلف روی کیفیت کیلکای سوخاری۴ | ۴ |
۱۳۹۲ | ۱۳۸۹ | ارزیابی تازگی گوشت ماهی تیلاپیا نگهداری شده در یخ و دمای یخچال به روش اندازه گیری شاخص های کیفیت ( QIM ) | ۵ |
۱۳۹۰ | ۱۳۸۹ | بررسی امکان استفاده از ژلاتین استخراج شده از زائدات فرآوری کپور ماهیان پرورشی در تولید کره کم چرب | ۶ |
۱۲۹۱ | ۱۳۸۹ | بهبود و توسعه فرایند تولید خاویار با استفاده از تکنولوژی هردل | ۷ |
۱۳۹۱ | ۱۳۸۹ | بررسی تاثیر استفاده از نگهدارنده های طبیعی (رزماری و آویشن) بر پایداری گوشت بدون استخوان ماهی کپور نقره ای در شرایط انجماد | ۸ |
۱۳۹۱ | ۱۳۸۹ | بررسی تولید برگر تلفیقی از گوشت ماهی کیلکا و کپور نقره ای | ۹ |
۱۳۹۰ | ۱۳۸۹ | بررسی امکان بهبود بافت و قابلیت پذیرش برگر ماهی کپور نقره ای با افزودن پکتین در مواد برگرHypophthalmicthys molitrix)) | ۱۰ |
۱۳۹۰ | ۱۳۸۸ | تهیه دستورالعمل کشت و پرورش میکروجلبک و کنسانتره کردن آن جهت استفاده درتغذیه ماهی فیتوفاگ پرورشی و ارائه آموزشهای لازم | ۱۱ |
۱۳۸۷ | ۱۳۸۷ | بررسی امکان استفاده از عصاره دانه انگور، کاتچین، فرولیک اسید و ۴ هگزیل رزورسینول جهت جاوگیری از ایجاد لکه سیاه در میگوی پرورشی | ۱۲ |
۱۳۸۲ | ۱۳۸۰ | بررسی امکان تولید اسنک حجیم شده از اضافات گوشت فیله ماهی کپور نقره ای(Hypophthalmicthys molitri) | ۱۳ |
۱۳۸۲ | ۱۳۸۰ | ارزیابی کیفی سیست های تولیدی آرتمیای دریاچه ارومیه در طول یکسال | ۱۴ |
۱۳۸۱ | ۱۳۸۰ | تعیین روش مطلوب فرآوری سیست آرتمیای دریاچه ارومیه | ۱۵ |
۱۳۸۱ | ۱۳۸۰ | شناسایی و خالص سازی ماده موثر در جلبک تتراسلمیس | ۱۶ |
۱۳۸۲ | ۱۳۸۰ | ارزیابی بهداشتی صیدگاه های ماهیان خاویاری بازسازی شده به روش EEC در استان مازندران | ۱۷ |
۱۳۸۱ | ۱۳۸۰ | ارزیابی کیفیت خاویارهای فشرده در بسته بندی های جدید ( تیوپ ) | ۱۸ |
۱۳۸۱ | ۱۳۸۰ | استخراج اسیدهای چرب امگا-۳ از روغن کیلکا | ۱۹ |
۱۵/۴/۱۳۸۰ | ۱۵/۴/۱۳۷۹ | بررسی خواص ضد باکتریائی مرکب ماهی مرکب (Sepia . sp.) و اسکوئید (Loligo sp.) | ۲۰ |
۳۰/۷/۱۳۷۹ | ۱۰/۱۱/۱۳۷۹ | امکان بهبود در کیفیت خاویار رقم B۱ در A. gueldenstaedti وA. persicus وتبدیل آن به خاویار رقمA۱ | ۲۱ |
۳۱/۳/۱۳۸۰ | ۱/۴/۱۳۷۹ | تهیه Silage ( سیلاژ ) از اندامهای باقیمانده تون ماهیان | ۲۲ |
۳۰/۴/۱۳۸۰ | ۱/۴/۱۳۷۹ | بررسی راندمان و کیفیت ژلاتین استحصالی از پوست سپر ماهیان غالب خلیج فارس | ۲۳ |
۱/۱۲/۱۳۷۹ | ۱/۱۲/۱۳۷۸ | تهیه آیزین گلاس از کیسه شنای ماهی خاویاری | ۲۴ |
۱/۶/۱۳۸۰ | ۱/۶/۱۳۷۸ | عمل آوری گوشت فیل ماهی و قره برون پرورشی ( دو ساله ) و ارزیابی کیفیت صادراتی آن | ۲۵ |
۱/۹/۱۳۸۰ | ۱/۹/۱۳۷۸ | بهینه سازی خاویارهای فوق رسیده در زمان تکثیر از طریق روشهای اسمزی و فیزیکی | ۲۶ |
۳۰/۳/۱۳۸۰ | ۱/۱۰/۱۳۷۸ | ارزیابی روغن کیلکا برای مصارف خوراکی | ۲۷ |
۱۵/۶/۱۳۷۹ | ۱۵/۶/۱۳۷۶ | بررسی ،مطالعه و کنترل عوامل موثر در تغییرات میکروبی و شیمیائی خاویار با استفاده از سیستمهای HACCP و مدلهای ریاضی پیشگو | ۲۸ |
۱۵/۴/۱۳۷۹ | ۱۵/۴/۱۳۷۷ | بررسی تهیه فرآورده از اندامهای اضافی مانده از ماهیان خاویاری | ۲۹ |
۱۵/۲/۱۳۷۷ | ۱۵/۱۰/۱۳۷۷ | بررسی و اصلاح روش تولید پودر ماهی کیلکا به منظور افزایش کیفیت | ۳۰ |
۲۹/۱۲/۱۳۷۷ | ۱/۸/۱۳۷۷ | بررسی زنجیره سرمائی حمل و نقل میگو ( در فصل صید استان به مدت ۵ ماه | ۳۱ |
۱۵/۶/۱۳۸۰ | ۱۵/۱/۱۳۷۹ | تهیه سس از ماهی کیلکا | ۳۲ |
۱/۹/۱۳۷۹ | ۱/۳/۱۳۷۹ | بررسی پودر ماهی های تولیدی استان گیلان از لحاظ عوامل میک | ۳۳ |
۳۰/۱۱/۱۳۷۸ | ۱/۵/۱۳۷۸ | بررسی برخی تغییرات میکروبی و شیمیائی ماهی فیتوفاگ از صید تا عرضه | ۳۴ |
۲۹/۱۲/۱۳۷۸ | ۱/۵/۱۳۷۸ | تهیه فرآورده دودی و ورقه ای از فیتوفاگ پرورشی در بسته بندیهای خلا و ارزیابی اندیسهای شیمیائی میکروبی ، اورگانولپتیکی در طول شش ماه نگهداری | ۳۵ |
۳۱/۶/۱۳۷۸ | ۱/۷/۱۳۷۷ | اندازه گیری اسیدهای چرب ۵ گونه از جلبکهای استخرهای پرورش ماهیان گرمآبی | ۳۶ |
۳۰/۱۰/۱۳۷۹ | ۱/۱۱/۱۳۷۷ | استفاده از جلبک سبز تتراسلمیس سوسیکا (Tetraselmis succica ) در باکتریهای بیماریزای جنس ویبریو | ۳۷ |
۳۱/۳/۱۳۷۹ | ۱/۱۰/۱۳۷۷ | بررسی راندمان و کیفیت تن ماهیان در کشور از اسکله تحویل گیری تا سردخانه | ۳۸ |
۱۵/۹/۷۶ | ۱۵/۲/۷۶ | تهیه تخمک نمک سود شده تن ماهیان جهت مصارف انسانی | ۳۹ |
۱۵/۹/۷۶ | ۱۵/۲/۷۶ | تهیه کنسرو از تخمک تن ماهیان | ۴۰ |
۳۱/۹/۷۶ | ۱/۳/۷۶ | بررسی تاثیر میزان متا بی سولفیت سدیم در حفظ کیفیت شیمیائی و میکروبی میگوی فرآوری شده | ۴۱ |
۱۵/۹/۷۶ | ۱۵/۳/۷۶ | بررسی تولید فرآورده ماریناد تخم تن ماهیان جهت مصارف انسانی | ۴۲ |
۳۰/۱/۷۶ | ۱/۸/۷۵ | بررسی کلستریدیوم بوتولینوم تیپ E در ماهیان دودی استان مازندران | ۴۳ |
۳۰/۱/۷۶ | ۱/۲/۷۵ | استحصال مادهUlvaline از کاهوی دریائی (Ulva) جنوب ایران (چابهار) | ۴۴ |
۱/۴/۷۶ | ۱/۴/۷۵ | ارائه روشهای فرآوری و بسته بندی مناسب گربه ماهیان خلیج فارس و دریای عمان | ۴۵ |
۲۹/۱۲/۷۵ | ۱/۴/۷۵ | تهیه کراکر از کیلکا | ۴۶ |
۱/۴/۷۵ | ۱/۴/۷۴ | استخراج کارآگینان از جلبکهای قرمز گونه Chondrus spp. سواحل چابهار | ۴۷ |
۱/۴/۷۵ | ۱/۴/۷۴ | استخراج آلژینات از جلبکهای قهوه ای گونه Sargassun spp. سواحل چابهار | ۴۸ |
۳۰/۵/۷۵ | ۳۰/۳/۷۴ | بررسی بهبود روشهای هندلینگ ماهی کیلکا از صید تا عمل آوری با تاکید بر میزان هیستامین | ۴۹ |
۱/۸/۷۵ | ۱/۲/۷۴ | بررسی اثر تغییرات نمک، مواد نگهدارنده و نحوه عمل آوری در رفع چسبندگی خاویار سوروگا | ۵۰ |
۱/۱/۷۵ | ۱/۴/۷۴ | بررسی و استخراج اسکوالن از روغن کبد کوسه ماهی | ۵۱ |
۱/۶/۷۵ | ۱/۶/۷۴ | بررسی روشهای اندازه گیری و مقایسه ای هیستامین در ماده خام تن ماهیان منجمد گونه غالب منطقه | ۵۲ |
۱/۱/۷۵ | ۱/۳/۷۴ | بررسی روشهای اندازه گیری و مقایسه ای هیستامین در کنسرو تن | ۵۳ |
۱/۷/۷۵ | ۱/۷/۷۴ | تهیه الیاف طبی از پوسته میگو جهت نوعی چسب زخم و کاربرد آن در پزشکی | ۵۴ |
۱۵/۱/۷۵ | ۱۵/۱/۷۴ | مطالعه منطقه ای و بررسی هندلینگ ماهی مرکب | ۵۵ |
۳۰/۱/۷۶ | ۱/۸/۷۵ | بررسی کلستریدیوم بوتولینوم تیپE در ماهیان دودی استان مازندران | ۵۶ |
۳۰/۱/۷۶ | ۱/۲/۷۵ | استحصال مادهUlvaline از کاهوی دریائی (Ulva) جنوب ایران (چابهار) | ۵۷ |
۳۰/۳/۷۶ | ۷/۲/۷۵ | تهیه کیک ماهیFish cake)) و بررسی زمان ماندگاری آن | ۵۸ |
۳۰/۹/۷۲ | ۳۰/۱/۷۲ | بررسی زمان ماندگاری ماهی ازون برون در سردخانه شیلات | ۵۹ |
۳/۱۲/۷۲ | ۲/۳/۷۲ | تعیین میزان فلزات سنگین (cd -zn -co -Pb -Hg ) درماهیان خوراکی تالاب انزلی کاراس-اردک ماهی - فیتوفاگ- آمور-کپور و ماهی سفید | ۶۰ |
۱۵/۱/۷۳ | ۱۵/۱/۷۲ | ارزیابی انواع فرآورده های ماهی خاویاری و کیلکا در بسته بندی واکیوم | ۶۱ |
۱/۶/۷۳ | ۱/۶/۷۲ | بررسی بهبود وضعیت هندلینگ ساردین ماهیان از صید تا کارخانه گونهS.longiceps | ۶۲ |
۳۰/۱۰/۷۳ | ۱/۱۰/۷۲ | تهیه کنسرو از میگوهای فاقد ارزش صادراتی و ریز | ۶۳ |
۳۰/۱۲/۷۱ | ۱/۱/۷۱ | تهیه محصول چیپس ماهی از گوشت ماهیان خاویاری | ۶۴ |
۳/۲/۷۲ | ۳/۲/۷۱ | عمل آوری خاویار با سوربات پتاسیم و بررسی تغییرات میکروبی ، شیمیایی و ارگانولپتیکی آن طی۹ ماه | ۶۵ |
۳۱/۴/۷۲ | ۱۵/۱/۷۱ | پاستوریزاسیون خاویار با استفاده از مایکروویو | ۶۶ |
۳۱/۴/۷۲ | ۱۵/۱/۷۱ | عمل آوری خاویار با آنتی سپتیک متیل پارا هیدروکسی بنزوئیک اسید | ۶۷ |
۳۰/۳/۷۲ | ۱/۴/۷۱ | تهیه کیتوزان و گلوکز آمین از کیتین استخراج شده از ضایعات میگو و سایر سخت پوستان | ۶۸ |
۳۰/۳/۷۲ | ۱/۴/۷۱ | استخراج کیتین از ضایعات میگو و سایر سخت پوستان | ۶۹ |
۱/۰۲/۷۲ | ۱/۰۲/۷۱ | تهیه سوسیس از یک گونه کوسه ماهی C. dussumieri | ۷۰ |
۳۰/۱۲/۷۰ | ۱۵/۰۱/۷۰ | تهیه چرم از پوست ماهیان خاویاری | ۷۱ |
۳۰/۰۱/۷۱ | ۱/۰۲/۷۰ | بررسی و اندازه گیری میزان سرب و کادمیوم در بعضی از ماهیان جنوب ایران | ۷۲ |
۳۰/۰۱/۷۰ | ۳۰/۰۲/۶۹ | بررسی امکان جایگزینی نمک داخلی (نمک طعام) در عمل اوری خاویار | ۷۳ |
۲۹/۱۲/۷۰ | ۱/۰۱/۶۹ | بررسی میزان و سنجش اوره و جیوه و ازت و پروتئین و PH در بافت عضلانی یک گونه از کوسه ماهیان | ۷۴ |
۲۹/۱۲/۶۹ | ۱/۰۱/۶۹ | بازیابی استیک واتر پشاب در کارخانه های آرد ماهی | ۷۵ |
۲۹/۱۲/۶۹ | ۱/۰۱/۶۹ | بالا بردن کیفیت آرد ماهی در کارخانه های شیلات بندر عباس و بندر انزلی | ۷۶ |
۲۹/۱۲/۶۹ | ۱/۰۱/۶۹ | تهیه کنسانتره پروتئین (FPC )در ماهی کیلکا ساردین – آنچوی و میکتوفیده | ۷۷ |
۱/۰۶/۷۰ | ۱/۰۶/۶۹ | تهیه روغن ماهی جهت مصارف انسانی و صنعتی | ۷۸ |
۱/۰۴/۷۰ | ۱/۰۶/۶۹ | تهیه روغن از کبد ماهی | ۷۹ |
۲۹/۱۲/۶۹ | ۱/۰۱/۶۹ | تهیه سوسیس و کالباس از ساردین ماهیان آنچوی – میکتوفیده و کیلکا | ۸۰ |
۲۹/۱۲/۶۹ | ۱/۰۱/۶۹ | تهیه چیپس از میگو | ۸۱ |
۲۹/۱۲/۶۹ | ۱/۰۱/۶۸ | بررسی اندازه گیری فرمآلدئید در ماهیان جنوب به عنوان اندیس فساد جمعیت تعیین زمان ماندگاری در سردخانه | ۸۲ |
۲۹/۱۲/۱۳۷۰ | ۱/۰۹/۶۸ | بررسی روشهای عمل آوری ساردین ماهیان تا عرضه به بازا ر | ۸۳ |