چکیده
کارگاه آموزشی"پرورش انبوه وتولید تجاری صدف های خوراکی" در تاریخ 17/2/1396 به مدت چهار روز در پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس ودریای عمان آغاز برگزار گردید. طی 4 روز برگزاری این کارگاه آموزشی، آخرین تجارب کشور ایتالیا در زمینه پرورش صدف های خوراکی با پژوهشگران فعال در حوزه دریا، کارشناسان بخشهای خصوصی و دولتی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. در پایان نیز با توجه به شرایط اقلیمی مناسب در استان از نظر درجهحرارت، شوری، جریانات دریایی، جنس بستر و نوع گونه بومی صدفهای خوراکی راهاندازی پرورش صدفهای خوراکی به صورت پایلوت در سواحل استان هرمزگان پیشنهاد گردید.