چکیده
آکواپونیک ترکیبی از فناوری تولید مواد غذایی سنتی است که آبزی پروری را با هیدروپونیک مخلوط میکند تا غذای ارگانیک برای مصرف انسان ایجاد کند. هیدروپونیک عمل پرورش سبزیجات در آب است، در حالی که آبزی پروری عمل تولید ماهی در آب است. در آکواپونیک، از هر دو روش استفاده میشود تا اجزای مورد نیاز برای اثربخشی هر یک را فراهم کنند. یکی از بهترین ویژگیهای آکواپونیک این است که به طور طبیعی پروتئین و سبزیجات را به عنوان منبع غذایی متعادل، به طور همزمان فراهم می کند. در این سیستم، باکتری ها مدفوع ماهی را به نیترات تبدیل میکنند که گیاهان آن را مصرف میکنند. دارای یک سیستم بسته است. ابتدا باید آب خود را به طور مکرر آزمایش کنید، اما پس از چند هفته، نگهداری کمی مورد نیاز است. شما اینجا یاد خواهید گرفت : اصول آکواپونیک، خطاهای رایج آکواپونیک، انواع مختلف سیستم های آکواپونیک، بهترین گیاهان و ماهیها برای آکواپونیک و چگونه میتوان سیستم اکواپونیک خود را درحالی که به خوبی کار میکند مدیریت کرد.