چکیده
برای تدوین این ضوابط از بررسی های منابع علمی مرتبط از قبیل جستجوی کتابخانه ، اینترنتی مقالات و مجلات علمی استفاده شد. همچنین استاندرد های ملی سازمانهای دولتی از قبیل سازمان ملی استاندارد، سازمان دامپزشکی کشور، سازمان شیلات ایران و همچنین استانداردهای بین المللی از قبیل استانداردها و آئین کارهای کدکس موادغذائی مورد استفاده قرار گرفت. در گزارش حاضر ضوابط فنی و معیار های فرآوری میگو شامل ضوابط مربوط به تحویل گیری ،انجماد، سرد کردن، درجه بندی، ، بسته بندی، برچسب زنی ، حمل و نقل، تولید فرآورده سوخاری تدوین گردیده است. این گزارش میتواند برای فرآوری کنندگان میگو، متخصصین، دانشجویان و افراد علاقه مند مورد استفاده قرار گیرد.