چکیده
ماهی سوف از گونه های باارزش ، بومی و اقتصادی دریای خزر و حوزه آبریز آن محسوب می شود که از دهه ۶۰ فقط به یازسازی ذخایر آن توجه شده و برای ورود این گونه به صنعت آبزی پروری کشور کار چندانی صورت نگرفت و در این تحقیق سعی شده که زی فن پرورش این ماهی معرفی گردد. عادت دهی ماهی به غذای دستی طی ۱۲ روز انجام گرفت که ابتدا از لارو شیرونومیده و بتدریج از غذای کنسانتره و پلیت نیمه غوطه ور استفاده شد. دمای مناسب پرورش ۲۳ درجه  بوده و رنگ وان خاکستری تیره مطلوب برای پرورش است. دوره نوری مناسب ۱۲ ساعت روشنایی و ۱۲ ساعت تاریکی است. در بررسی پارامترهای رشد ماهی سوف سفید در شرایط تحقیقی ما،  طی ۱۷۰ روز (تقریبا ۶ ماه ) ماهیان سوف از متوسط وزن ۸/۲ گرم به ۶۲ گرم رسیدند که اگر شرایط سیستم باز چرخشی جریان می داشت و دما تقریبا در ۲۳ درجه نگه داشته می شد چه بسا نتایج کار بهتر  از این هم می شد. بیشترین باز ماندگی در فاز سوم اتفاق افتاد و نرخ رشد لحظه ای ۹/0 محاسبه شد.
گزارش پروژه
مشخصات پیمانکار
مشخصات همکاران
اهداف طرح
زمانبندی طرح
روش تحقیق و اجرا
اطلاعات جغرافیایی
هزینه های اجرای پروژه
نتایج