منابع غذایی زنده، با توجه بهجذب و هضم آسان، افزایش
ایمنی، تامین میکرو المان ها، اسیدهای آمینه ضروری، اسیدهای چرب، تاثیر رشد کافی
گنادهای تناسلی و قابلیت تولید نسل، حفظ ارزش غذایی تا زمان مصرف و نوع بالا،
دارای جایگاه ویژه ای در آبزی پروری هستند. در پرورش ماهیان، اصلی ترین مساله تامین
غذای مناسب با کیفیت بالاست که به راحتی توسط ماهی جذب و هضم شود. آبزیان بطور غریزی
در جستجوی شکار
موجودات زنده هستند. از این رو دانش در زمینه تنوع گونه های غذای زنده در زمینه پرورش آبزیان بسبار
حائز اهمیت بود. جهت پرورش گونه های با ارزش بالای اقتصادی همچون ماهیان خاویاری، زینتی و دریایی
استفاده از غذای زنده ضروري است. از طرفی غذای زنده، به عنوان کپسول زیستی میتواند
در بهبود کیفیت پرورش در سایر آبزیان نیز مورد توجه قرار گیرد. محتوای تهیه شده مروری دارد
بر تمامی تنوع غذای زنده
در آبزی پروری.