استفاده از محرکهای غذائی بهبود مطبوعیت غذائی، کاهش
آلودگی آب، افزایش رشد وایمنی ماهیان پرورشی را بدنبال خواهد داشت. استفاده از محرکهای
طبیعی جهت افزایش مطبوعیت غذای دستی در شرایط پرورشی از آنجایی که منجر به تحریک
خاطره تغذیهای طبیعی آبزی میشود و به فیزیولوژی جانورنزدیک استزمینه رفاه پرورشی آبزی را فراهم کرده . از اینرو ماهیان در این سیستم
تغذیهای از کیفیت بالاتر طعم و مزه برخوردار بوده و خود نیز غذای سالمتری
جهتمصرف هستند. محرکها را میتوان به دو
گروه محرکهای مصنوعی همچون، بتائین ، متیونین، لیزین، آلانین و انواع اسیدهای
آمینه های صنعتی دیگر و محرکهای طبیعیهمچون، عصاره دافنی، لارو شیرونومیده، عصاره کرم خاکی،آرتمیاوگاماروساشاره کرد.
بررسیهای پروفایل آمینو اسیدهای عصاره های کرم خاکی و گاماروس دریای خزر حاکی
ازوجود طیف وسیعی از آمینو اسید های محرک
میباشد که متاعقبا استفاده از انها بعنوان مکمل غذائی باعث افزایش ایمنی و رشد
ماهیان پرورشی خواهد شد.