غذای طبیعی که اصطلاحا به آن غذای زنده نیز گفته می شود، در
پرورش آبزیان اهمیت بسیار زیادی دارد. اگر در غذای ماهی و سایر آبزیان ویتامین ها،
اسید های آمینه و مواد معدنی وجود نداشته باشد، باعث ضعیف شدن موجود و افزایش
احتمال ابتلا آن به بیماری های گوناگون می شود. دافنی زئو پلانکتونی از رده سخت
پوستان و زیر راسته آنتن منشعبان بوده، جنس دافنیا بیشاز بیست گونه دارد که از خواص بیولوژی، تغذیه
ای و تغییر سایزی ویژه ای برخوردارند و توانائی غنی سازی و پتانسیل استفاده بعنوان
یک کپسول زیستی را دارا میباشند. میزان پروتئین دافنی حدود 50 درصد وزن خشک آن
میباشدو بخاطر داشتن آنزیم های هضمی همچون ;آمیلاز ، لیپاز و سلولاز میباشد که جهت تغذیه لاروی آبزیان
بسیار مناسب است.