افزایش جمعیت و تقاضاي روزافزون جهانی غذا حسب
گزارشات سازمان خوار و بار جهانی ( فائو) رویکرد آبزی پروری متراکم را بدنبال خواهد
داشتاز طرفی آبزی پروری پایدار نیازمند مدیریت اقتصادی دوستدار طبیعت است. بدین
خاطر استفاده از فراورده های گیاهی بعنوان مکمل تغذیهای جهت افزایش کیفیت آبزیان و بالا بردن رشد و ایمنی و مقاومتشان در
شرایط پرورشی در دو دهه اخیر مورد توجه محققین بوده است . زیرا مصرف مواد شیمیائی
و آنتی بیوتیکها را محدود کرده، آلودگی زیستی بهمراه نداشته و با توجه به منطقه
جغرافیائی از تنوع کافی برخوردار است. یکی از روشهای مورد بررسی در این زمینه ،
استفاده از عصاره های گیاهی میباشد. باتوجه به امکانات محدود بهره برداری از مراکز
غیر صنعتی راهکارهای رایج جهت تحقیقات آزمایشگاهی در این زمینه در دستورالعمل فوق ارائه شده.