در راستای اجرای
طرح ترویج فرهنگ مصرف فرآورده های متنوع از کپور ماهیان، روز یکشنبه مورخ 28/5/97،
دومین نشست ترویجی با حضور مسئولین، مروجین، بهره برداران، پرورش دهندگان و صاحبان
صنایع شیلاتی با هدف افزایش سرانه مصرف ماهی و ترویج فعالیتهای صنابع شیلاتی در
قالب کارگاههای کوچک و مشاغل خانگی، برگزار گردید.
در این نشست،
رئیس پژوهشکده، مجری طرح، مسئول ترویج جهاد کشاورزی استان و روسای مروجین
شهرستانهای مختلف استان گیلان به ارائه نقطه نظرات ترویج فرآورده های خمیری از
گوشت انواع ماهیان دریایی و پرورشی، استفاده اقتصادی از زائدات و ضایعات شیلاتی،
برآورد توجیهات اقتصادی و چگونگی فرمولاسیون مناسب به منظور کاهش هزینه های تولید،
پرداختند.