طرح ترویج فرهنگ مصرف فرآورده های متنوع از کپور ماهیان در استان گیلان (خاتمه یافته)
پژوهشکده آبزي پروري آبهاي داخلي بندر انزلي - یک شنبه شانزدهم دی 1397 

برگزاری دومین نشست ترویجی با مدیران، بهره برداران، پرورش دهندگان، صاحبان صنایع شیلاتی و مروجان در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان

برگزاری دومین نشست ترویجی با مدیران، بهره برداران، پرورش دهندگان، صاحبان صنایع شیلاتی و مروجان در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان
نویسنده: قربان زارع گشتی         بازدید: 1447 مرتبه
در راستای اجرای طرح ترویج فرهنگ مصرف فرآورده های متنوع از کپور ماهیان، روز یکشنبه مورخ 28/5/97، دومین نشست ترویجی با حضور مسئولین، مروجین، بهره برداران، پرورش دهندگان و صاحبان صنایع شیلاتی با هدف افزایش سرانه مصرف ماهی و ترویج فعالیتهای صنابع شیلاتی در قالب کارگاههای کوچک و مشاغل خانگی، برگزار گردید. در این نشست، رئیس پژوهشکده، مجری طرح، مسئول ترویج جهاد کشاورزی استان و روسای مروجین شهرستانهای مختلف استان گیلان به ارائه نقطه نظرات ترویج فرآورده های خمیری از گوشت انواع ماهیان دریایی و پرورشی، استفاده اقتصادی از زائدات و ضایعات شیلاتی، برآورد توجیهات اقتصادی و چگونگی فرمولاسیون مناسب به منظور کاهش هزینه های تولید، پرداختند.