در راستای اجرای
طرح ترویج فرهنگ مصرف فرآورده های متنوع از کپور ماهیان، با پیگیریهای مستمر مسئولین
ترویجی، مجری طرح و حمایت های استانی، جهت برگزاری بزرگترین جشنواره ترویج فرآورده
های متنوع از کپور ماهیان، غرفه ای در
میدان بزرگ شهرداری رشت در اختیار بخش تحقیقات فرآوری آبزیانقرار گرفت .
در این
جشنواره که از تاریخ 12 لغایت 14 شهریور ماه به مدت سه روز با هدف ترویج فرآورده
های متنوع از کپورماهیان در بین سنین مختلف مردم و محاسبه گرایش آنها به مصرف
فرآورده های شیلاتی، انجام گردید، چهار فرآورده (کوفته ماهی، برگر ماهی، بستنی
ماهی و کنسرو خورشتی) به مردم عرضه شد و پس از مصرف، از آنها درخواست گردید پرسشنامه
های ارزیابی محصول که توسط بخش تحقیقات فرآوری آبزیان تهیه شده بود را تکمیل نمایند.
طی دو روز توزیع محصول تعداد 65 نفر در خصوص کیفیت محصولات فرآوری شده نظرات خود
را ارائه نمودند.