طرح ترویج فرهنگ مصرف فرآورده های متنوع از کپور ماهیان در استان گیلان (خاتمه یافته)
پژوهشکده آبزي پروري آبهاي داخلي بندر انزلي - دوشنبه دوم مهر 1397 

برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان "فرآیند تولید فرآورده های خمیری ماهی شامل: فیش برگر، فیش فینگر و فیش بال" در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور

برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان "فرآیند تولید فرآورده های خمیری ماهی شامل: فیش برگر، فیش فینگر و فیش بال" در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور
نویسنده: قربان زارع گشتی         بازدید: 472 مرتبه
در راستای اجرای طرح ترویج فرهنگ مصرف فرآورده های متنوع از کپور ماهیان، کارگاه آموزشی یک روزه تحت عنوان " فرآیند تولید فرآورده های خمیری ماهی شامل: فیش برگر، فیش فینگر و فیش بال" با حضور 14 نفر فراگیر از دانشگاهها و اداره نظارت و اداره استاندارد و صنایع بخش خصوصی در سالن همایش بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور برگزار گردید. این کارگاه تخصصی یک روزه، بصورت تئوری و عملی با محوریت ترویج فرآورده های خمیری ماهی مانند انواع فیش بال خام، سوخاری، سوریمی، برگر و فینگر، گوشت چرخ کرده و روش های پوست و استخوان گیری، روش های افزودنی، نگهداری و بسته بندی برگزار گردید.