طرح ترویج فرهنگ مصرف فرآورده های متنوع از کپور ماهیان در استان گیلان (خاتمه یافته)
پژوهشکده آبزي پروري آبهاي داخلي بندر انزلي
- دوشنبه دوم مهر 1397
برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان "فرآیند تولید فرآورده های خمیری ماهی شامل: فیش برگر، فیش فینگر و فیش بال" در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور
در راستای
اجرای طرح ترویج فرهنگ مصرف فرآورده های متنوع از کپور ماهیان، کارگاه آموزشی یک
روزه تحت عنوان " فرآیند تولید فرآورده های خمیری ماهی شامل: فیش برگر، فیش
فینگر و فیش بال" با حضور 14 نفر فراگیر از دانشگاهها و اداره نظارت و اداره
استاندارد و صنایع بخش خصوصی در سالن همایش بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده
آبزی پروری آبهای داخلی کشور برگزار گردید.
این کارگاه
تخصصی یک روزه، بصورت تئوری و عملی با محوریت ترویج فرآورده های خمیری ماهی مانند
انواع فیش بال خام، سوخاری، سوریمی، برگر و فینگر، گوشت چرخ کرده و روش های پوست و
استخوان گیری، روش های افزودنی، نگهداری و بسته بندی برگزار گردید.