طرح ترویج فرهنگ مصرف فرآورده های متنوع از کپور ماهیان در استان گیلان (خاتمه یافته)
پژوهشکده آبزي پروري آبهاي داخلي بندر انزلي
- دوشنبه دوم مهر 1397
برگزاری کارگاه آموزشی " فرآیند تولید انواع فرآورده های دودی گرم ماهی (صنعتی)" در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور
در راستای
اجرای طرح ترویج فرهنگ مصرف فرآورده های متنوع از کپور ماهیان، کارگاه آموزشی یک
روزه تحت عنوان " فرآیند تولید انواع فرآورده های دودی گرم ماهی (صنعتی)"
با حضور بیش از 40 نفر فراگیر ازکارخانجات فرآوری آبزیان کل کشور، کارشناسان
شیلاتی و دانشجویان رشته شیلات در سالن همایش بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده
آبزی پروری آبهای داخلی کشور برگزار گردید.
در این دوره فراگیران ابتدا با اصول علمی دودی کردن آشنا شده سپس در بخش تولید
این مرکز بصورت عملی با روشهای آماده سازی ماهی، سس گذاری، پخت اولیه و دودی کردن
ماهی بصورت صنعتی و انواع بسته بندی به روش خلا و اتمسفر اصلاح شده آشنا شدند. به
فراگیرانی که این دوره را با موفقیت به اتمام رساندند گواهی نامه اعطا گردید