طی بازدید مجری و دوتن از همکاران طرح (از پژوهشکده خانم دکتر دهقان و خانم دکتر آهنگرزاده)به همراه رابط ترویج شهرستان دزفول (آقای مهندس مه لقا) از کارخانه عمل آوری دز پروتئین که در تاریخ 29 بهمن ماه 1396 صورت گرفت نقاط قوت و ضعف کارخانه مورد بررسی قرار گرفت و درباره نحوه برگزاری دوره های آموزشی ترویجی و تعداد فراگیران در کارخانه بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
:مشخصات کارخانه عمل آوری دز پروتئین
فرآوری انواع ماهیان دریایی از قبیل شوریده،حلوا سیاه ،حلوا سفید ،شیر و ماهیان دیگرعملیات پوست گیری،پولک گیری و تمیز کاری میگو و ماهی انجام و این محصولات به صورت بسته بندی های 200 الی 750 گرمی بسته بندی و آماده طبخ می باشند
.ظرفیت اسمی تولید این شرکت روزانه انجماد 20 تن ماهی و 350 تن در سال می باشد
دزفول، آزادراه اندیمشک شوش، شهرک صنعتی شماره 2