طرح ترویج فرهنگ مصرف فرآورده های متنوع از کپورماهیان در سایتهای الگویی با تاکید بر ماهی کپور نقره ای در استان خوزستان(خاتمه یافته)
پژوهشکده آبزي پروري جنوب کشور - دوشنبه پانزدهم مرداد 1397 

بازدید از سایت الگو

بازدید از سایت الگو
نویسنده: سمیرا ناظم رعایا         بازدید: 1447 مرتبه
طی بازدید مجری و دوتن از همکاران طرح (از پژوهشکده خانم دکتر دهقان و خانم دکتر آهنگرزاده)به همراه رابط ترویج شهرستان دزفول (آقای مهندس مه لقا) از کارخانه عمل آوری دز پروتئین که در تاریخ 29 بهمن ماه 1396 صورت گرفت نقاط قوت و ضعف کارخانه مورد بررسی قرار گرفت و درباره نحوه برگزاری دوره های آموزشی ترویجی و تعداد فراگیران در کارخانه بحث و تبادل نظر صورت گرفت. 

:مشخصات کارخانه عمل آوری دز پروتئین
فرآوری انواع ماهیان دریایی از قبیل شوریده،حلوا سیاه ،حلوا سفید ،شیر و ماهیان دیگرعملیات پوست گیری،پولک گیری و تمیز کاری میگو و ماهی انجام و این محصولات به صورت بسته بندی های 200 الی 750 گرمی بسته بندی و آماده طبخ می باشند 
.ظرفیت اسمی تولید این شرکت روزانه انجماد 20 تن ماهی و 350 تن در سال می باشد
دزفول، آزادراه اندیمشک شوش، شهرک صنعتی شماره 2