طرح ترویج فرهنگ مصرف فرآورده های متنوع از کپورماهیان در سایتهای الگویی با تاکید بر ماهی کپور نقره ای در استان خوزستان(خاتمه یافته)
پژوهشکده آبزي پروري جنوب کشور - دوشنبه پانزدهم مرداد 1397 

جلسه توجیهی با بخش خصوصی- بررسی نحوه همکاری «شرکت عمل آوری غذای دریایی مرجان» و «پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور» در طرح ترویجی فرآورده های کپور نقره ای

جلسه توجیهی با بخش خصوصی- بررسی نحوه همکاری «شرکت عمل آوری غذای دریایی مرجان» و «پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور» در طرح ترویجی فرآورده های کپور نقره ای
نویسنده: سمیرا ناظم رعایا         بازدید: 1205 مرتبه
موضوع صورتجلسه: بررسی نحوه همکاری «شرکت عمل آوری غذای دریایی مرجان» با مدیریت عامل آقای احمدزاده و «پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور» در طرح ترویجی فرآورده های کپور نقره ای 
مکان جلسه: پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور- اهواز مورخ: 25/10/1396
:اعضاء حاضر در جلسه
پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور: آقای دکتر مرمضی، خانم دکتر دهقان، آقای مهندس مرتضوی، آقای دکتر محمدی دوست و خانم دکتر ناظم رعایا
شرکت غذای دریایی مرجان: آقای احمدزاده و آقای عبیدزاده

:برآیند جلسه
.در ابتدا طرح به طور کامل برای افراد حاضر در جلسه بازگو شد و انتظاراتی که طرفین از هم دارند بیان شد 
در نهایت از طرف آقای احمدزاده بیان شد که به دلایل آنکه نیازی به فرمول مؤسسه برای تهیه برگر یا ناگت ندارد؛ نشان تجاری خود آنقدر معروف است که به تبلیغ و ترویج نیازی ندارد؛ تهیه فیله فیتوفاگ برای آن مقرون به صرفه نیست و همچنین در .مشارکت با نهادهای دولتی همیشه متضرر شده است، رغبتی برای مشارکت در طرح ندارد
همچنین ایشان ابراز کردند که در صورتی که پژوهشکده مایل به تهیه محصول برگر فیتوفاگ، ناگت فیتوفاگ و فیله باشد می بایست هزینه حق العمل کاری برای تهیه این محصولات را از قراری هر کیلو 100000 ريال پرداخت کند و همچنین تناژ تولید سفارشی کمتر از شش تن نباشد.
با توجه به برآیند جلسه، اهداف و بودجه تخصیص یافته برای طرح همکاری با آقای احمدزاده میسر نبود. بدین منظور جلسه با «شرکت عمل آوری غذای دریایی مرجان» بی نتیجه ماند.