طرح ترویج فرهنگ مصرف فرآورده های متنوع از کپورماهیان در سایتهای الگویی با تاکید بر ماهی کپور نقره ای در استان خوزستان(خاتمه یافته)
پژوهشکده آبزي پروري جنوب کشور
- دوشنبه پانزدهم مرداد 1397
جلسه همنشست و هماهنگی رابطان (آقایان مهندس رفاهی و مهندس باقری رابطان طرح در اداره کل شیلات) و مجری (ناظم رعایا) برای تعیین سایت الگو و تابعی
موضوع صورتجلسه: جلسه همنشست و هماهنگی رابطان (آقایان مهندس رفاهی و مهندس باقری رابطان طرح در اداره کل شیلات) و مجری (ناظم رعایا)
مکان: اداره کل شیلات خوزستان – اهواز مورخ: 5/10/1396
اعضاء حاضر در جلسه:
پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور: خانم دکتر ناظم رعایا
اداره کل شیلات خوزستان- اهواز: آقای مهندس باقری و آقای مهندس رفاعی
برآیند جلسه:
با توجه به نتیجه جلسه تصویب طرح های ترویجی در محل انستیتو و گزارش آقای دکتر مرمضی چهار محصول فرآوری شده سوریمی، برگر ماهی، فیله دودی گرم و فیله بدون استخوان برای تهیه در استان به رابطان معرفی شد. خلاصه ای از توجیه اقتصادی برای یک محصول فیله بدون استخوان برای رابطان از سوی مجری ارائه شد و به بحث گذاشته شد. درباره اهمیت مجوز بهداشتی و پروانه ساخت محصول صحبت شد.
قرار بر این شد که آقایان مهندس رفاهی و مهندس باقری با دو عمل آور مطرح در استان آقای بلیان (دز پروتئین) و آقای احمدزاده (مرجان) درباره نحوه همکاری صحبت کنند. تعداد نیروی کار، مدت زمان درگیری مرکز عمل آوری برای تهیه محصول، تناژ ماهی و محصول مورد نظر از سوی مجری تعیین شود تا بر اساس آن هزینه عمل آوری محاسبه گردد. همچنین درباره هزینه به کارگیری نیروی کار لازم برای پخش محصول یا تبلیغ مشخص شد که نیروی کاری از سوی اداره شیلات وجود ندارد و برای طرح های خود شیلات نیز از شرکت های خدماتی نیرو گرفته می شده است. به طوریکه هر نفر روز برای سال گذشته مبلغی حدود 1000000 ریال هزینه شده است. درباره برگزاری جشن ارائه محصول، در صورت مناسب بودن شرایط امکان برپایی آن در یکی از پارک های شهرداری وجود دارد و در این زمینه اداره شیلات همکاری لازم را انجام می دهد. اما هزینه اسکلت بندی و داربست و سقف موقت، صندلی، میز و پذیرایی بر عهده پژوهشکده خواهد بود. در غیر اینصورت هزینه اجاره سالن سرپوشیده حدود ده میلیون تومان برای یک روز خواهد بود. همچنین هماهنگی با پرورش دهندگان یا اتحادیه برای تأمین ماهی از سوی آقای مهندس میرزایی صورت پذیرد.