طرح ترویج فرهنگ مصرف فرآورده های متنوع از کپورماهیان در سایتهای الگویی با تاکید بر ماهی کپور نقره ای در استان خوزستان(خاتمه یافته)
پژوهشکده آبزي پروري جنوب کشور - یک شنبه چهاردهم مرداد 1397 

همنشست برای طرح های ترویجی

همنشست برای طرح های ترویجی
نویسنده: سمیرا ناظم رعایا         بازدید: 1212 مرتبه
موضوع صورتجلسه: جلسه توجیهی برای طرح های ترویجی
مکان: مهمانسرای شیلات اداره کل شیلات خوزستان – اهواز مورخ: 20/9/ 1396
اعضاء حاضر در جلسه:
اداره کل شیلات: آقای مهندس میرزایی (معاونت آبزی پروری)، آقای مهندس نخله، آقای مهندس عباسی و آقای مهندس دغاغله
پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور: سرکار خانم دهقان مدیسه (معاونت پژوهشی)، آقای مهندس مرتضوی زاده (مجری طرح ترویجی پرورش کپورماهیان هندی)، آقای مهندس نجف آبادی (مجری طرح ترویج بیوتکنیک تکثیر صبیتی)، خانم دکتر ناظم رعایا (مجری طرح ترویج فرهنگ مصرف فرآورده های متنوع از کپور نقره ای)، آقای مهندس پقه (مجری طرح پرورش ماهی صبیتی در قفس در خوریات ) و آقای دکتر محمدی دوست (مجری طرح ایجاد مدیریت بهداشتی در تولید میگو وانمی)

برآیند جلسه:
در این جلسه ضمن معرفی و بازگویی کلیات طرح از طرف مجری به اهمیت چنین طرح هایی برای افزایش توان تولید کارخانه-های عمل آور، افزایش بازارپسندی ماهی کم تقاضای کپور نقره¬ای، جلوگیری از ضرر و زیان پرورش دهنده و تنوع بخشی به سبد پروتئین خانوار پرداخته شد. هزینه های تولید برای تهیه هر کیلو ماهی فیله طعم دار ماهی کپور نقره ای طی برآورد اولیه به سمع حضار رسید. همچنین از طرف مجری مواردی که مورد انتظار برای همکاری از طرف اداره کل شیلات می باشد مطرح گردید. این موارد شامل ایجاد بستر مناسب برای تهیه رایگان ماهی از اتحادیه ها، متقاعد کردن و عقد قرارداد با کارخانه های عمل آور به جهت همکاری، بازاریابی و برگزاری جشن ارائه محصول بود.
در نهایت آقای مهندس میرزایی ضمن تأکید بر لزوم انجام چنین طرح هایی و استقبال از آن، کارشناسان آقایان مهندس رفاعی و مهندس باقری را از اداره کل شیلات به عنوان رابط برای همکاری در این طرح در نظر گرفتند و بر هماهنگی مجری با این دو رابط تأکید کردند. استفاده از ظرفیت جشنواره طبخ آبزیان را برای برگزاری همزمان جشن ارائه محصول این طرح پیشنهاد شد.