طرح ترویج فرهنگ مصرف فرآورده های متنوع از کپورماهیان در سایتهای الگویی با تاکید بر ماهی کپور نقره ای در استان خوزستان(خاتمه یافته)
پژوهشکده آبزي پروري جنوب کشور - یک شنبه چهاردهم مرداد 1397 

همنسشت ترویجی بین پژوهشکده- روؤسای اتحادیه های گرمابی - مدیریت ترویج جهاد کشاورزی استان

همنسشت ترویجی بین پژوهشکده- روؤسای اتحادیه های گرمابی - مدیریت ترویج جهاد کشاورزی استان
نویسنده: سمیرا ناظم رعایا         بازدید: 1207 مرتبه
موضوع صورتجلسه: جلسه توجیهی با روؤسای اتحادیه های گرمابی و مدیریت ترویج جهاد کشاورزی استان برای اولویت بندی به طرح های ترویجی

مکان: سالن جلسات پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور- اهواز مورخ: 22/5/1396
اعضاء حاضر در جلسه:
پژوهشکده آبزی پروری: آقای دکتر مرمضی، خانم دکتر دهقان، آقای مهندس انصاری، آقای مهندس سید عبدالصاحب مرتضوی زاده، آقای دکتر هوشمند، خانم دکتر آهنگرزاده، خانم دکتر سمیرا ناظم رعایا، آقای مهندس مجتبی نجف آبادی، آقای مهندس اسمعیل پقه، آقای مهندس نیساز
مدیریت ترویج استان: آقای دکتر کرد
اداره کل شیلات استان: آقای مهندس میرزایی
اتحادیه پرورش دهندگان گرمابی: آقای پور افشار، آقای مهندس آژیر
اتحادیه پرورش دهندگان میگو: آقای مهندس جوان، آقای مهندس معلم


برآیند جلسه:
• جناب آقای دکتر کرد ضمن استقبال از چنین فعالیت هایی، اعلام آمادگی برای همکاری کردند.
• در نهایت طرح ترویجی فرآورده های کپور نقره ای از سوی پرورش دهندگان از میان همه طرح ها مورد استقبال فراوان قرار گرفت.